Strona, aby działać, korzysta z plików cookies. Zasady akceptacji plików cookies możesz zmienić w ustawieniach przeglądarki.

Lifeage

POLITYKA PRYWATNOŚCI

OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH

„Fundacja Proventus” S.K.A. przywiązuje szczególną uwagę do ochrony prywatności użytkowników strony internetowej www.lifeage.eu. Zachęcamy do zapoznania się z informacjami dotyczącymi zasad gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania informacji o Użytkownikach strony internetowej www.lifeage.eu (dalej Użytkownik)

1. Klauzula informacyjna: Zgodnie z art. 24 ust. 1 ustawy z dnia 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (tekst jedn. Dz. U. z 2002 r., nr 101, poz. 926, z późn. zm.) informuje się, że:

a) Administratorem podanych przez Użytkowników danych osobowych jest "Fundacja Proventus" Spółka Komandytowo-Akcyjna z siedzibą w Katowicach (40-032) przy ul. Dąbrowskiego 8,

b) dane osobowe Użytkownika będą przetwarzane do celów wystawienia faktury, rachunku lub prowadzenia sprawozdawczości finansowej przez Administratora,

c) Użytkownik na podstawie art. 32 ustawy o ochronie danych osobowych posiada prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania,

d) podanie danych jest dobrowolne,

e)  w celu poprawiania lub usunięcia danych należy skontaktować się z administratorem danych osobiście, pisemnie, telefonicznie na nr (32) 743 91 00 lub pocztą elektroniczną na adres: proventus@proventus.org.pl

2. Klauzula zgody:

a) na przetwarzanie danych osobowych:

Zgodnie z art. 23 ust.1 pkt 1 ustawy z dnia 29.08.1997 o ochronie danych osobowych  wypełnienie znajdujących się na stronach strony internetowej www.lifeage.eu formularzy, zapisanie się na newsletter oznacza zgodę na przetwarzanie podanych danych osobowych do celów: wystawienia faktury, rachunku lub prowadzenia sprawozdawczości finansowej, a także informowania o usługach świadczonych przez Administratora

b) na przesyłanie informacji handlowej drogą elektroniczną:

Na podstawie art.10 ust.2 ustawy z 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną  udostępnienie adresu e-mail lub numeru telefonu komórkowego oznacza zgodę na otrzymywanie za pośrednictwem środków komunikacji elektronicznej od „Fundacji Proventus” S.K.A. informacji handlowych w rozumieniu art. 2 pkt 2 wymienionej wyżej ustawy.

Wypełnienie znajdujących się na stronach strony internetowej www.lifeage.eu formularzy, zapisanie się na newsletter oznacza zgodę i przesłanie danych osobowych do „Fundacji Proventus” S.K.A.

Podanie danych jest dobrowolne.

W celu poprawiania lub usunięcia danych należy skontaktować się z administratorem danych osobiście, pisemnie, telefonicznie na nr (32) 743 91 00 lub pocztą elektroniczną na adres: proventus@proventus.org.pl

3. Pliki tekstowe cookies - tzw. ciasteczka

Nasza strona internetowa www.lifeage.eu może wykorzystywać technologię cookies aby podnieść komfort i satysfakcję Użytkownika. Przeglądarka użytkownika umieszcza pliki tekstowe cookies na twardym dysku urządzenia końcowego. Użytkownik może ustawić swoją przeglądarkę tak, aby nie akceptowała ciasteczek lub ostrzegała, gdy ciasteczka są wysyłane. W takim przypadku należy pamiętać, że niektóre elementy naszej strony mogą nie działać poprawnie. Technologia cookies nie jest wykorzystywana do pozyskiwania jakichkolwiek danych o osobach odwiedzających naszą stronę internetową, zawartość plików cookies nie pozwala na identyfikację użytkownika.